Országos sikerek az év végére is ::

  A tanév végén is születtek szép sportsikerek atlétáink és kézilabdázóink jóvoltából.

A május 29-30-án Budapesten megrendezett Atlétika Diákolimpia Országos Döntőjén két diákunk volt érdekelt a 800 m és az 1500 m síkfutás döntőiben.
  • 800 m-en Matkó Csaba 2. helyezést ért el, míg Budai Levente a 7. helyen végzett.
  • 1500 m-en Matkó Csaba a 3. helyen ért célba, Budai Levente az 5. helyezést érte el.
Mindkettőjüknek és atléta társaiknak sok szeretettel gratulálunk, és köszönjük egész éves munkájukat és a sok szép eredményt!!!

Ahogy azt már korábbi beszámolónkban olvashatták, V.korcsoportos kézilabdás lányainknak idén is sikerült az országos döntőbe jutás. A döntő június 4-6-án került megrendezésre Hódmezővásárhelyen. A csoportmérkőzések során sajnos idén sem sikerült egy mérkőzést sem megnyerni, bár a tavalyi eredményeknél sokkal szorosabb végeredmények születtek. (Csapatunk fele még mindig nagyon fiatal.) Vasárnap reggel 8 órakor került sor a helyosztóra, ahol  lányaink a 7. helyért küzdöttek Hajdúnámás csapata ellen, ahogy a tavalyi évben is. Borzasztóan kezdett csapatunk, ellenfelünk folyamatosan növelte előnyét. A második félidőben már 9 góllal is vezetett Hajdúnánás csapata, ekkor valami csoda történt! Fokozatosan csökkent hátrányunk, majd 20 másodperccel a mérkőzés vége előtt Tolvaj-Sebestyén Rati Réka indításból belőtte az egyenlítő gólt! Ezután következtek a büntető dobások. 5-5 büntetőt kellett dobni a csapatoknak. A mi csapatunk kezdte, Simon Fanni belőtte, az ellenfél játékosa szintén. Következett Ujhelyi Vivien, szintén eredeményesen, ellenfelünk a kapu mellé lőtte a labdát. Harmadikként Boldizsár Bianka (hetedikes tanuló!) értékesítette a büntetőt, a hajdúnánási játékos "kapusunk" hasába dobta a labdát. Ha a negyedik játékos is belövi a büntetőt, már nem is kell folytatni, nyer a Szécsényi. És Karámos Karina nem hibázott, bedobta a hétméterest, ezzel hatalmas csatában, de megnyertük a mérkőzést és megszereztük a hetedik helyet! Az eredmény azért is nagyon értékes, mert csapatunk kapus hiányában, mezőnyjátékossal küzdötte végig a mérkőzéseket. Csapatunk legjobbja Simon Fanni lett! Köszönjük Meggyes Rita edzőnő segítségét!


GRATULÁLUNK!
Author: Testnevelés on szerda 23 június 2010 - 11:09:01
Hozzászólások: 0


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Oldal létrehozási idő: 0.0768 másodperc, 0.0102 lekérdezési idő.